Engelska Spelbolag

Engelska spelbolag betyder ofta kvalité, höga odds och massivt spelutbud. Eftersom de engelska spelbolagen har funnits i över 20 år så har man inte bara samlat på sig erfarenhet utan man vet vad för produkt sina kunder vill ha. Här hittar du alla engelska bettingsidor 2020.läs merDet finns en uppsjö med engelska spelbolag på spelmarknaden och därför så är det egentligen inte så svårt att hitta spelbolag från England som man kan betta hos. Idag så har många engelska spelbolag valt att komplettera sin engelska spellicens men en ytterligare spellicens, ofta utfärdad i Gibraltar eller på Malta, vilket innebär att även svenska spelare kan spela hos de engelska spelbolagen och få ut de pengar som de vinner skattefritt. Det finns även många engelska spelbolag som kan erbjuda både spelmiljö och information på svenska så att alla spelare enkelt kan komma igång med sitt spelande då de väljer att spela hos engelska spelbolag.

På sidor som skriver om spelbolag så kan man få information om vilka engelska bettingsidor som finns på marknaden men även massor av annan information om spelsajterna som kan vara bra att ta del av, så man enklare kan hitta ett bolag som passar en bäst. Här kan du bland annat få information om spelutbud, kundservicen, spelmiljön och om de engelska spelbolagens odds bonusar.

Spelbolag
Insättningsbonus
2
• FÅ 100 SEK!
• 1X omsättning.
• Bra odds.
3
• Sätt in 200 kr.
• Få 100 kr Free Bet.
9
Casumo Sport
91%Betyg
• Spela för 100Kr.
• Få 300Kr Free Bet.
• Utan Omsättning.

Engelska bettingsidor

Betting har funnits sedan en lång tid tillbaka och redan på 1800-talet, efter att fotbollsligorna drogs igång i England, så har man kunnat bettat på sport under organiserade former. Det är inte konstigt att det är just i England som man börjar erbjuda oddsspel under organiserade former då det är i England som man först börjar bilda ligor inom olika sporter men även anordnar kapplöpningar med hästar, vilket än idag, tillsammans med fotbollen, är de sporter som det fortfarande är mest populärast att betta på i England.

Engelska spelbolag innebär höga odds

När man bettar hos engelska spelbolag så upptäcker man snabbt att de kan erbjuda ett av marknadens bästa utbud av oddsspel. Här kan man finna en uppsjö av sporter men även att spelarna kan betta på matcher i lägre divisioner. Engelska spelbolag erbjuder ofta även möjligheten att betta på mer udda saker, både inom sport men även inom underhållning. Detta innebär att man kan betta på exempelvis vilken skådis som kommer att få huvudrollen i en viss film, om det kommer att regna en viss specifik dag, om någon tränare kommer att få sparken under en säsong eller näst intill vad som helst. Hos vissa engelska spelbolag så kan man själv komma med ett förslag på vad man vill betta på, egentligen vad som helst där spelaren själv inte kan påverka utfallet för, så ger spelbolaget spelarna ett odds för denna vadslagning.

Varför ska man spela hos engelska spelbolag

Det finns många goda skäl till varför man ska betta hos engelska spelbolag som bland annat att utbudet är så mycket bättre än hos de flesta andra spelbolagen. Man kan erhålla bättre odds för de oddsspel som man vill lägga samtidigt så kan vissa engelska spelbolag erbjuda betting på mer än sport, vilket gör att man kan tilltala en större grupp spelare. Många engelska spelbolag har även bra bonusar, kan erbjuda spelarna olika former av utmaningar och har oftast öppet dygnet runt, så man alltid kan komma i kontakt med någon personligen om man har några frågor kring spelandet.