Fox Mayhem – Ny slot från 2023 av Play N’ GO

Play N’ Go är en lekfull spelleverantör som lanserar succér på löpande band som snabbt blir populära. En av de senaste spelautomaterna i ledet är Fox Mayhem som är en slot som bjuder på roliga funktioner och ett komiskt tema. Är du sedan tidigare bekant med Play N’ Go och gillar deras spel kommer du garanterat inte bli besviken. Läs mer nedan för att få en bättre inblick i allt spelet har att erbjuda.


Häng med Freddie Fox och få chansen att vinna 4000 x insatsen! 👌

När du klickar dig in på Fox Mayhem kommer tankarna säkert att föra dig till Quickspins slot Big Bad Wolf. Likt detta spel var även den en riktig hit, men i Fox Mayhem är det en räv istället för varg som håller i rodret. Freddie Fox är en hungrig räv som har en hel del att bjuda på när det kommer till bonusar och olika funktioner. Tillsammans med en mullig liten gris kan de leda dig till storkovan med hjälp av både free spins och wilds.

Den bästa finessen i spelet är däremot bonusrundan som är i form av en prisinsamling. För att komma dit behöver du landa minst 3 pengasymboler på spelplanen. Väl inne i rundan kan du vinna olika stora pengasummor och slumpmässiga mulitplikatorer. Detta är en unik bonusrunda och något vi inte brukar stöta på i spelautomater. På så sätt är Fox Mayhem lite extra spännande och i kombination med de övriga bonusfunktionerna får man aldrig en tråkig stund.

Fira in fredag och helg med att hugga in i Fox Mayhem nu med detsamma! Vill du få en helhetsbild av spelet kan du läsa vår recensionen som du kommer till via knappen nedan.

Lycka till!

Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.