Fredagstipset – Cleocatra slot!

Nej, du läste inte fel. Denna slot heter faktiskt Cleocatra och är skapad av de finurliga proffsen bakom spelleverantören Pragmatic Play. Här får du bekanta dig med Cleopatra-katter som kommer vara till din hjälp mot att vinna storkovan. Utöver det påhittiga temat är spelet i sig fyllt av olika överraskningar och roliga funktioner – något som Pragmatic Play aldrig snålar in på!


Spinn loss (i dubbel bemärkelse) mot målet att vinna 5000 x insatsen!

Denna ultratrevliga slot erbjuder som sagt mer än bara gulliga katter och ett egyptiskt tema. Pragmatic Play stoltserar med flera roliga bonusfunktioner i spelet vilket garanterat kommer få dig i stämning. Den första och vanligaste bonusfunktionen du kommer stöta på är den klassiska omsnurr-funktionen. För att aktivera den krävs det att samma kattsymbol landar och täcker samtliga fyra platser på det första hjulet. Dina gratissnurr kommer då hoppa igång direkt och slutar inte spinna förrän att en vinst prickas in. En mycket rolig funktion tycker vi, men självklart är inte det den enda!

Clecatra slot bjuder även på en mycket trevlig bonusrunda. Snurrar du in minst 3 bonussymboler kommer du att aktivera som allra minst 8 Free Spins. Under dessa snurr kommer alla wildsymboler att bli sticky och stanna kvar på hjulen för att höja din vinstchanser ytterligare. Dessutom tillkommer en ökande multiplikator i takt med snurren för att slutligen, förhoppningsvis, betala ut en riktigt fin vinst. Är du å andra sidan en person som inte orkar vänta på att aktivera bonusrundan kan du istället köpa den i spelet. Detta är en mycket uppskattad funktion som vi sett i många av Pragmatic Plays tidigare spelautomater. Med fler valmöjligheter blir spelandet genast roligare.

Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.