FREDAGSTIPSET – Honey Rush Slot!

Bzzz! Dags att bli bästis med bin och kamma hem fina vinster inför kommande helg. Honey Rush är en spelautomat skapad av Play’n GO och spelet har idag funnits på marknaden i några år. Trots det är den fortfarande väldigt populär bland spelare och anledningarna till det är många. Denna somriga slot bjuder på hög volatilitet i kombinaiton med en hög maxvinst och vinstchanser åt alla håll. Vi på Spelsidor rekommenderar alla vinstsugna spelare att testa denna slot. Mer information om Honey Rush nedan!


Smygstarta sommaren med surrande bin och chans till storvinster! 🐝

Honey Rush lanserades av Play’n GO som är ett gäng som alltid skapar grafiskt snygga och lekfulla spel. Honey Rush är inget undantag, här får du avnjuta ett fridfullt och mysigt spel, samtidigt som spänningen alltid är på topp. Spelet har flera olika bonusfunktioner för att öka dina vinstchanser till det yttersta. Först och främst är Honey Rush som ovannämnt en slot där du kan vinna åt alla håll där spelplanen består utav 37 symboler. Precis som tidigare spel från Play’n GO gäller detta så länge det trillar in minst 5 av samma symbol. Utöver den specialfunktionen finns även chanser till Sticky Wilds, Colony-funktion och en trevlig Rushmätare. Den sistnämnda är en riktig stämningshöjare då den kan leda till riktigt feta vinster. Faktum är att du kan vinna hela 9000x insatsen! Vill du veta mer om spelet kan du klicka dig in på vår fullständiga recension nedan!

Lycka till med ditt spelande och trevlig helg!

Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.