Sug ut det sista av Halloween med Vampire Riches DoubleMax!

Speltillverkarna är ofta flitiga när det kommer till att lansera säsongsbaserade slots vilket halloween är ett bra exempel på. I 2023 har vi fått se lanseringar som exempelvis NetEnts Don’t Eat the Candy och Pragmatic Play har släppt både Infective Wild och Big Bass Halloween. Svenskarna bakom Yggdrasil vill inte vara sämre än sina konkurrenter och slog därför på stort till årets halloween med lanseringen Vampire Riches DoubleMax. I detta nervpirrande spel får vi följa med vampyrer till New Yorks undre värld i jakten på storvinster. Denna nya slot 2023 har en superhög volatilitet och en maxvinst på hisnande 25 000 gånger insatsen.


Hett speltips från Yggdrasil perfekt under Halloween 🧛

Är du sugen på att sätta huggtänderna i ett kusligt spel lagom till helgen så ger den svenska spelutvecklaren Yggdrasil dig denna möjlighet. Deras nya spel Vampire Riches DoubleMax lanserades precis lagom till denna högtid och här får vi följa med ett gäng blodtörstiga vampyrer ut på New Yorks gator efter att mörkret har lagt sig. Spelet har fem hjul, tre rader och du kan vinna åt alla håll så länge du har minst tre likadana symboler länkade från vänster till höger. Förutom de lågt betalande A, K, Q och J-symbolerna så har Vampire Riches DoubleMax även fyra olika vampyrsymboler samt symboler för free spins och wilds.

“Vampire Riches DoubleMax från Yggdrasil kan multiplicera dina vinster flera tusen gånger”

Yggdrasil har tidigare släppt över 10 olika spel i DoubleMax-serien, och precis som i föregångarna så dubblas din multiplikator efter varje vinst du träffar på raken, vilket kan ge dig en multiplikator på långt över 1000 gånger vinsten om du har tur. För att få en multiplikator på 1024 gånger vinsten behöver du alltså träffa 10 raka vinster, något som är svårt men långt ifrån omöjligt. Detta blir dock betydligt lättare om du lyckas träffa tre eller fler free spins symboler vilket kommer belöna dig med 7, 9 eller 11 free spins beroende på hur många du landar. I bonusrundan kommer nämligen inte multiplikatorn att nollställas, vilket betyder att dina sista free spins kan resultera i massiva vinster.

vampire riches yggdrasil

“Använd Golden Bet eller Bonus Buy som genvägar till bonusspelet i Vampire Riches DoubleMax” 

I detta spännande halloweenspel finns det dessutom två genvägar till bonusrundan. Vampire Riches DoubleMax har en Golden Bet-funktion som du kan aktivera med ett knapptryck, vilket kommer att ge dig dubbelt så stor chans att vinna bonusen till ett pris av 20% av din insats. De har dessutom en köp bonus-funktion där du kan köpa 7 free spins för 100 gånger insatsen, 9 free spins för 200 gånger insatsen och 11 free spins för 500 gånger ditt satsade belopp. En annan funktion som kommer hjälpa dig att träffa fler vinster på raken är att en wildsymbol kommer att dyka upp på en slumpmässig plats på något av de tre första hjulen efter varje vinnande kombination. Yggdrasil kommer definitivt få dig i halloweenstämning med denna nylansering som har maxad volatilitet, hög maxvinst och generös återbetalningsprocent.

Fördelar med Vampire Riches DoubleMax 👉🏻

  • Återbetalningsprocent på 96%
  • Maxvinst på 25 000 gånger insatsen
  • Riktigt hög volatilitet 
  • Genvägar till bonusspelet

Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.