SUPERSTARS – Ny Bonusladdad NetEnt slot!

NetEnt är en av de mest älskade spelutvecklarna både bland svenska spelare och världen över. Med deras högkvalitativa slots och nytänkande funktioner blir deras spelsläpp alltid en succé. I en av de senaste lanseringarna Superstars får vi på nytt bekanta oss med klassiska NetEnt-karaktärer från tidigare, klassiska slots. Dessutom bjuds det på en hel del underhållning och vinstbringande bonusfunktioner!


Superstars Slot av NetEnt – Njut av hela 9 Bonusfunktioner!

Utöver det nostalgiska temat som är perfekt för alla NetEnt-fantaster bjuds här in till en riktig bonusfest. Med hela nio stycken bonusfunktioner får man aldrig en tråkig stund när man snurrar på de 5 hjulen med hela 45 stycken vinstlinjer. För att ta sig till bonusspelet där alla dessa spännande funktioner finns gäller det att du snurrar in minst tre diamanter eller två diamanter och en tärning. Några av specialfunktionera i bonusrundan som du kan njuta av är följande:

  • Slumppriser på upp till 25 x insatsen
  • Extra Spins
  • Multiplikatorer

…och du kan självklart aktivera finalspelet där riktigt fina priser finns att kamma hem.

Du som inte testat denna slot än borde absolut ge den ett par snurr för att upptäcka spänningen själv!

Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.