Bingo Online

Bästa Bingosidor Online just nu rankat här på Spelsidor.se. Hitta de bästa spelsidorna & bonusarna om du vill spela Bingo Online idag.

Utvecklingen av Bingo

Bingo är ett nummerspel som har varit under utveckling sedan cirka år 1530. Det sägs att de första spåren av denna spelform kom från det traditionella italienska lottospelet Lo Giuoco del Lotto d’Italia, för att sedan utvecklas ytterligare i Frankrike på 1770-talet och i USA på 1920-talet. Mycket har hänt på vägen och idag finns det bingo i flera olika varianter. I USA så är det vanligast att man spelar bingo med 90 olika siffror som är en snabbare variant, medan i Storbritannien så är standarden endast 75 siffror som är lite långsammare och lättare för nybörjare att lära sig.

Bingo i Sverige

I Sverige har det spelats Bingo sedan 1961 och den skånska idrottsklubben Gunnarstorps IF utmärkte sig som de första som arrangerade ett bingoparti i vårt avlånga land. Efter detta så växte intresset för spelet sig större och större och idag finns det över 100 bingohallar utspridda i Sverige. Bingospel har varit en viktig del för att finansiera den svenska idrottsverksamheten och det har genom åren genererat flera miljarder kronor till lokala föreningar runtom i landet. Idag uppskattas det att över 500 000 svenskar regelbundet spelar bingo, och detta är mycket tack vare Bingolotto som hade premiär på TV4 i 1991.

Vanliga frågor om Bingo Online i Sverige

Kan man spela bingo online?
Finns det någon Bingo Bonus Online?
Kan man spela Bingo Online gratis?
Kan man spela Bingo på nätet med Swish?
Hur många Onlinebingo alternativ finns det i Sverige?
Finns det Bingo Online med snabba uttag?

För- & Nackdelar med Bingo online

✅ Därför tycker vi att du borde spela hos svenska bingo sidor:

  • Går att socialisera med andra medan man spelarSnabba uttag och insättningar
  • Kommer i många olika varianter
  • Finns chans att vinna stora jackpottar
  • Flera sajter erbjuder bingo bonus
  • Går att spela bingo med snabba uttag

❌ Nackdelar med svenska bingo sidor:

  • Svårt att kamma hem riktiga storvinster
  • Vissa varianter kan kännas lite långsamma

Bingo med bonus

De flesta spelbolag med bingo erbjuder sina nya kunder extra mycket att spela för så att de ska få en ärlig chans att prova på deras utbud. Hos oss på Spelsidor.se kommer du alltid att hitta marknadens bästa bingo bonus, så det är bara att du bläddrar igenom vår lista och hämtar den som passar dig bäst. Bonus på bingo kommer i olika varianter och några spelbolag väljer att ge dig free spins på en spelautomat som du får spela igenom först. Du kan därefter använda vinsterna från dina free spins på bingo.

“Urvalet på bingo bonusar ökar i takt med att intresset för spelformen växer sig större” 

Andra spelsidor väljer att dubbla eller till och med tredubbla din första insättning, vilket Tombola Bingo är ett bra exempel på där du får hela 200% extra när du sätter in för första gången. Se alltid till att kolla in reglerna för den bingo bonus du tänker välja så att du inte begränsar dig till exempelvis ett långt omsättningskrav om du tar en stor bonus.